DESPRE NOI

‘’ Fiecare locuinţă este unică şi pentru fiecare dintre proprietari MOBILA-MEA.RO încearcă să găsească soluţii originale. ‘’
‘’Designul şi funcţionalitatea sunt cele mai importante caracteristici ale mobilierului. Echipa noastra este pregătită pentru a crea un concept personalizat sau pentru a transforma spaţiul exact pe gustul tău.’’
‘’Nu facem compromisuri când vine vorba despre calitatea materialelor folosite. Le selectăm cu atenţie.’’
‘’Atunci când iti mobilezi casa, ai nevoie de multă susţinere din partea unor specialişti în domeniu. Pe lângă consilierea si executarea efectivă a pieselor de mobilier, montajul şi transportul sunt o grijă de care poţi uita atunci când ai optat să lucrezi cu noi.’’

________________________________________________________________________________


Partenerul potrivit, la momentul şi locul potrivit, într-un proiect de mare importanţă din viaţă ta!:

“Made-to-measure” este un concept care sună sofisticat,de care oamenii se tem din cauză că ar fi un serviciu premium. Nu zicem că nu este aşa, ba dimpotrivă, o mobila  made-to-measure se apropie de perfecţiune, la fel cum un costum realizat după acest principiu cade perfect pe formele celui care îl poartă. Ne dorim ca cei care ne aleg să primească toate informaţiile de care au nevoie şi să aibă încredere în noi, pentru că drumul pe care îl vom parcurge împreună este unul în care ai nevoie de un specialist, de cineva care să ofere consultanţă, suport, transparenţă, calitate, design şi cel mai bun raport calitate-preţ.

Profesionalism:

Credem în filosofia lucrului bine făcut şi oferim clienţilor noştri garanţia că proiectul lor este pe mâinile unor profesionişti.
Fiecare membru al echipei noastre este o rotiţă care face că un întreg sistem să funcţioneze cât mai bine, astfel încât proiectele noastre să fie impecabile, iar clienţii mulţumiţi de rezultatul final.

Calitate:

Sunt puţine lucruri pe lumea asta pentru care putem baga mâna în foc, dar dacă ar fi să alegem unul singur atunci acesta este CALITATEA. Şi când zicem calitate ne gândim la calitatea materialelor, a finisajelor, dar şi la calitatea oamenilor pe care i-am ales pentru a facem parte din echipa noastră. Nu există profesionalism fără calitate şi nici calitate fără profesionalism şi întreagă noastră activitate are la baza acest principiu.

Respect:

Faţă de tradiţie, faţă de frumos, faţă de voi şi faţă de noi înşine. Imaginea noastră se formează în fiecare spaţiu pe care l-am mobilat, după ce noi am ieşit din camera respectivă, şi cum ne dorim că această imagine să rămână impecabilă, ne străduim că toate proiectele noastre să fie impecabile.

Fabricăm mobilier pe comandă  şi transformăm spaţiile combinând în cantităţi ideale design, culoare şi utilitate.


Ne gasiti si pe Facebook