CUM COMAND
1.Ne trimiti datele tale de contact:


Trimite-ne datele tale de contact, nume si prenume, numar de telefon si adresa de email pentru a te putea contacta sau poti face in orice moment comanda si/sau solicita orice fel de informatii,folosind numerele de telefon din sectiunea CONTACT.

2.Te vom contacta in cel mai scurt timp:


In cel mai scurt timp un consultant de vanzari te va contacta telefonic sau prin e-mail pentru a stabili impreuna toate detaliile necesare si pasii urmatori. In cazul in care datele de care dispui nu sunt suficiente, consultantul se poate deplasa la domiciliul tau pentru masuratori si consiliere.

3. Vei primi o oferta de pret personalizata:


Pe baza informatiilor furnizate de tine si/sau stabilite impreuna cu consultantul vei primi o oferta de pret personalizata.


LA SEDIUL NOSTRU:


Puteti comanda produse la sediul nostru din Bulevardul. Ghencea, Nr.79,Sect.6, Bucuresti ( COMPLEX TAMILIA ), unde consultantii nostrii va stau la dispozitie si va pot oferi orice fel de informatii si detalii referitoare la produse si la modalitatea de achizitionare a acestora.


RECOMANDARE!!

Pentu o mai buna calitate a serviciilor noastre, mobila-mea.ro va recomanda o vizionare a locatiei pentru masuratori exacte.
Ne gasiti si pe Facebook